Carucior Buzz 3 Quinny ROCKING BLACK

click pe poza pentru galerie foto

Carucior Buzz 3 Quinny ROCKING BLACK


2.250,00 Lei (TVA inclus)
Pretul a fost actualizat in urma cu cateva ore, este posibil ca furnizorul sa fi modificat pretul produsului intre timp. Pentru mai multe detalii contactati furnizorul la datele de contact de mai jos.

in stoc

CUMPARA


Cod:79608360
Marca:Quinny

Comanda telefonica

0725.827.816


Acest produs este comercializat de Bebe Concept

Descriere

  Quinny Buzz se depliaza automat, intr-un mod inteligent, in cel mai complet carucior disponibil. Dispunand de flexibilitatea de a transporta un scaun auto sau landou si dotat cu un scaun confortabil, este ultima combinatie de confort pentru copii (de la bebelusi pana la copii) si usor de folosit, ii lasa sa-si traiasca viata asa cum vor ei. Amortizor unic pentru cadru depliabil "automat" Scaun cu inclinare reglabila, cu posibilitate de montare cu fata si spatele spre parinte Compatibilitate: Landou pliabil Quinny:  pana la 9 kg Landou de siguranta Quinny: pana la 9 kg Scaun auto pentru copii mici Maxi-Cosi Pebble/Cabriofix pana la 13 kg Scaun de carucior:  pana la 15 kg Optiune sistem de calatorie cu landoul pliabil Quinny, landoul de siguranta si scaunul auto pentru copi mici Maxi-Cosi (adaptoare incluse). Caracteristici: Amortizor unic pentru cadrul "automat" de depliere Scaun cu inclinare reglabila, cu posibilitate de montare cu fata si spate spre parinte Optiune sistem de calatorie cu landoul pliabil Quinny, landou de siguranta Quinny si scaun auto pentru copii mici Maxi-Cosi (adaptoare incluse) Perna moale de scaun si confortabila adaptata pentru copii incepand cu varsta de 6 luni pana la 15 kg Bara de impins ajustabila Suspensie pe rotile din fata si din spate Suport de picioare ajustabil      

Va recomandam cu drag Carucior Buzz 3 Quinny ROCKING BLACK.

Articole pentru bebelusi si copii - Bebe-Trend.roNewsletterVa invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.