Carusel muzical Dream 5208 - Sun Baby

click pe poza pentru galerie foto

Carusel muzical Dream 5208 - Sun Baby


79,00 Lei 99,00 (TVA inclus)
Pretul a fost actualizat in urma cu cateva ore, este posibil ca furnizorul sa fi modificat pretul produsului intre timp. Pentru mai multe detalii contactati furnizorul la datele de contact de mai jos.

in stoc

CUMPARA


Cod:26693
Marca:Sun Baby

Comanda telefonica

Telefon:
0742-064927
Fax:
0261-831833
Program procesare comenzi: 
Luni - Vineri: 09.00 - 17.30 (comenzile venite dupa ora 17.30 se vor procesa in ziua urmatoare) 
Sambata: 10.00 - 14.00 


Acest produs este comercializat de KidCity

Descriere

Carusel muzical Dream 5208 - Sun Baby, datorita melodiei linistitoare, ajuta in momentele dificile cand bebelusul nu adoarme, sau este nelinistit.
Somnul bebelusului este printre cele mai esentiale aspect din primele luni din viata.Caruselul Dream, datorita melodiei linistitoare, ajuta in momentele dificile cand bebelusul nu adoarme, sau este nelinistit.Caracteristici:Caruselul include 4 jucarii din plus, din material moale si placut la atingere. Acestea sunt viu colorate, vesele si capteaza atentia micutilor. Formele si culorile care se invart, atrag atentia si calmeaza copilul. Melodia linistitoare, se poate activa manual prin utilizarea cheitei de pe mecanismul principal. Deasemenea melodia se poate dezactiva de la butonul On/Off. Ajuta foarte mult la dezvoltarea functiilor motorii a bebelusilor, si la diferentierea culorilor si formelor. Caruselul se prinde cu usurinta de patut. Nu prezinta niciun fel de pericol de accidentare. Materialul din plastic este rezistent si de lunga durata.
Articole pentru bebelusi si copii - Bebe-Trend.roNewsletterVa invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.