Leagan copii Baby Seat

click pe poza pentru galerie foto

Leagan copii Baby Seat


164,89 Lei (TVA inclus)
Pretul a fost actualizat in urma cu cateva ore, este posibil ca furnizorul sa fi modificat pretul produsului intre timp. Pentru mai multe detalii contactati furnizorul la datele de contact de mai jos.

in stoc

CUMPARA


Cod:DHSwingBaby
Marca:Dunster House

Comanda telefonica

Telefon: 0732010271


Acest produs este comercializat de AAD Total

Descriere

Leaganul este fabricat din material plastic turnat prin injectie, special conceput pentru asigura siguranta si confortul copilul dumneavoastra. Dispune de un T-bar separat si de centura de siguranta.Seat Swing este foarte robust si este reglabil pe inaltime. Inele si clemele pentru reglarea inaltimii sunt realizate din otel galvanizat.Dimensiuni: 280mm x 360mm x 420mmPotrivit pentru copii pana la varsta de 18-36 luni, ar trebui sa fie utilizate numai sub supravegherea unui adult.Va rugam sa fiti constienti de faptul ca cadrele noastre de alpinism sunt potrivite numai pentru utilizarea de catre copii de peste 36 de luni.Acest Babyseat este potrivit pentru: Minifort DiscoveryFort AdventureMidifort UltimateMonkeyFort WildernessMonkeyfort WoodlandQuestfort TriumphFortPlus EpicFortplus EscapeHexaFortBalconyFort SearcherManorfort StrongholdMaxiFort AtlantisPrincess MaxiFort AtlantisMaxifort FrontierPrincess Maxifort FrontierMegaFort MountainMegaFort Colossus Orice alt spatiu de joaca

3-10 ani

Va recomandam cu drag Leagan copii Baby Seat.

Articole pentru bebelusi si copii - Bebe-Trend.roNewsletterVa invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.